High tea

High Tea in de leidse hout

Genieten op een unieke plek

Als één van de eersten in Leiden en Oegstgeest zette Theehuis De Leidse Hout een echte High Tea op de kaart. Niet zo vreemd, als men bedenkt dat in het Theehuis al vanaf 1949 thee wordt geschonken! In de loop der tijd zijn er veel favorieten bij de High Tea van De Leidse hout gaan horen, maar uiteraard ontbreken de zeer traditionele High Tea ingrediënten zoals de oer-Engelse scones niet aan het ruime assortiment hapjes die bij de High Tea op tafel verschijnen.

Stelt u zich voor dat er, zonder dat u ook maar 1 minuut in de keuken hoeft te staan, er een heerlijke en gezellige gedekte High Tea tafel klaarstaat voor u en uw gasten. Geen gehaast in de supermarkt en geen rommelige keuken om op te ruimen. Alleen een heerlijke middag met uw gasten waarbij u zult genieten van zowel hartige als zoete producten welke met zorg zijn geselecteerd en ambachtelijk zijn bereid door ons zelf.

Theehuis De Leidse Hout biedt natuurlijk ook wel een erg fijne ambiance om een High Tea te gebruiken. Het uitzicht op het park en de hertenweide verhogen de sfeer. Gun uzelf de luxe van verse thee met een ruime keuze aan verwennerijtjes. Gezellig met z’n tweeën, als rustmoment tijdens een zakelijk overleg of met een grote groep bij een feestelijke gelegenheid: ontspan, onthaast… En geniet!

Reserveren

Reserveren vanaf 2 personen is mogelijk van maandag t/m zaterdag vanaf 11 uur. Vanaf heden kunt u ook op zondag genieten van onze vroege middag High Tea!! (van 11.00 tot 13.00, graag wel even tijdig reserveren)